فایلهای مفید

فروش محصولات دانلودی و بازاریابی فایل سرو

فایلهای مفید

فروش محصولات دانلودی و بازاریابی فایل سرو

دانلود پاورپوینت علف هرز تلخه

دانلود علف هرز تلخه تحقیق علف هرز تلخه مقاله علف هرز تلخه علف هرز تلخه
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل zip
حجم فایل 12689 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 68
دانلود پاورپوینت علف هرز تلخه

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : پاورپوینت

قسمتی از محتوی پاورپوینت

تعداد اسلاید : 68 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم اکو فیز یو لوژی علف هرز تلخه Acroptilon repens استاد : جناب آقای دکتر رضا صدر آبادی حقیقی تهیه کننده : غلامرضا طاهری دانشجوی کارشناسی ارشد علف های هرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد آبان 1385 تیره کاسنی (مرکبان) Asteraceae=Compositae تیره کاسنی از بزرگترین خانواده گیاهان گلدار محسوب شده و بیش از 1100 جنس موجود در این خانواده حداقل حدود 40 جنس آن دارای گونه های علف های هرز می باشند .
گیاهان این تیره علفی یا چوبی هستند.
برگها به شکلهای مختلف اما بدون گوشواره است .
گلچه ها یک جنسی یا دو جنسی , منظم یا نامنظم با کاسبرگهای تحلیل رفته که اغلب بعد از عمل لقاح به صورت تارهای ابریشمی نازک (پاپوس Pappus ) در آمده و به اشکال مختلف دیده میشود جام گل دارای 3 تا 5 گلبرگ پیوسته است .
هر گلچه شامل 5 پرچم پیوسته , دو برچه پیوسته , یک تخمک با تمکن قاعده ای , میوه فندقه گلاذین کلاپرک نام انگلیسی: Russian Knapweed گیاهی است چند ساله از خانواده کاسنی که سایر نامهای لاتین آنcentaurea repens و centaurea picris می باشد.
در زبان فارسی به تلخه .
تلخه گیجه و تلخه دانه معروف میباشد.
نام جنس آنAcroptilon که به معنی نوک پر مانند است.
.
بدلیل موهای ریز و پر مانندی است که در نوک براکته های کلا پرک گل وجود دارد.
لقبrepens برای این گونه نیز به رشد خزنده ریشه های آن مربوط می شود .
البته این گیاه خصوصیات عمومی مشترکی با جنس centaurea ندارد و در جنس Acroptilon قرار می گیرد گیاهشناسی گیاهی ایستاده به ارتفاع 30 تا 80 سانتی مترو به طور متوسط 45 سانتی متر است.
این گیاه معمولا ازطریق ریشه های خزنده و به ندرت از طریق بذر تکثیر می یابد.
گیاهچه های آن عمد تا در اواخر زمستان و اوایل بهار سبز می شوند و به حالت روزت در می آیند.
سیستم ریشه این گیاه به صورت افقی وعمودی توسعه یافته سیستم ریشه این گیاه به صورت افقی وعمودی توسعه یافته اندامهای هوایی نیزدرپاییز از بین می روند .
جوانه های روی ریشه دربهارو تابستان تولیداندامهای هوایی می کنند.
تلخه معمولادرسال دوم ودراواسط بهاروتابستان گل می دهدو اندامهای هوایی آن پس از تو لید میوه از بین می روند.
زیاد بودن طول عمرریشه تلخه باعث حفظ بقای گیاه تاچندین سال می شود گیاهچه لپه ها به رنگ سبزروشن وتخم مرغی شکل بوده و طول آنها5/1 تا 2 برابرعرض آنها می باشد .
اولین برگهای حقیقی نقطه نقطه بوده وسطح آنهاتوسط پودری سفید رنگ پوشیده شده است.
برگهای بعدی مستطیلی شکل و طول آنها3 تا 5 برابر عرض آنها میباشد.
ساقه ساقه به صورت ایستاده و از وسط برگهای روزتی بیرون می آید.
ساقه محکم.
دارای شاخه های فرعی و پوشیده از کرکهای خاکستری است.
رنگ آن در قاعده قهوه ای تیره تا سیاه و در قسمت های بالایی خاکستری نقرهای تا سبز متمایل به خاکستری است .
برگ تلخه دو نوع برگ دارد یکی برگ های قاعده ای یا روزتی و دیگری ب


دانلود پاورپوینت عدس

دانلود عدس تحقیق عدس مقاله عدس عدس
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل zip
حجم فایل 269 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
دانلود پاورپوینت عدس

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : پاورپوینت

قسمتی از محتوی پاورپوینت

تعداد اسلاید : 30 صفحه

عنوان ارائه : عدس ارائه دهنده : دانشجو : زیر نظر استاد ارجمند : استاد : بهار 87 عدس عدس از قدیمی ترین منابع غذایی گیاهی بشر است و عمر آن به قدمت تاریخ کشاورزی است.
از عدس هم در قرآن (سوره بقره آیه 61) و هم در انجیل نام برده شده است.
وجود بقایای دانه های عدس در مقابر مصری به 2300 سال قبل از میلاد مسیح می رسد.
کشت آن در مصر، جنوب اروپا و غرب آسیا در قدیم رواج داشته و از این مناطق بعداً به شمال اروپا، هندوستان، چین و بطرف غرب تا اتیوپی پراکنده گردیده است.
کشورهای عمده تولید کننده عدس در دنیا عبارتند از هندوستان، ترکیه، سوریه، پاکستان، اسپانیا و بنگلادش.
در ایران کشت عدس بیشتر به استانهای شمال غربی و غرب کشور اختصاص یافته است.
منشاء عدس به نظر می رسد از کشورهای شرق مدیترانه مثل آسیای صغیر، یونان و مصر باشد که از آنجا به طرف هند گسترش یافته است.
کشت آن بعداً در اروپا، آفریقا و آمریکا رواج یافته است.
کلیات گیاه شناسی عدس یکی از حبوبات است که از قدیم الایام در اکثر نقاط دنیا کشت می شده است .
گیه شناسان اعتقاد دارند که عدس حتی قبل از تاریخ نیز وجود داشته است .
عدس از نظر مقدر پروتئین بسیار غی است و دربین گیاهان فقط لوبیای سویا بیشتر از عدس پروتئین درد .
عدس گیاهی است یکساله که ارتفاع آن بیش از 30 سانتیمتر نیست .
برگهای آن دارای 6 تا 14 برگچه می باشد که در انتهای آن پیچک قرار درد .
گلهای عدس رنگ سفید و دارای رگه هایی به رنگ بنفش است .
میوه آن غلاف کوچکی است و معمولا در هر غلاف 1 تا 3 عدس وجود دارد .
انواع عدس 1)عدس رسمی که دانه آن گرد و سنبتا درشت است و رنگ آن سبز مایل به زرد است .
2)عدس ریز یا عدس قرمز که دانه های آن ریز و به رنگ قرمز می باشد .
ترکیبات شیمیایی: عدس منبع غنی پروتئین و ویتامین های گروه B می باشد .
مواد موجود در 100 گرم عدس بقرار زیر است : انرژی 340 کالری پروتئین 25 گرم چربی 1 گرم مواد نشاسته ای 60 گرم کلسیم 80 میلی گرم فسفر 380 میلی گرم آهن 7 میلی گرم پتاسیم 8 میلی گرم ویتامین آ 600 واحد بین المللی ویتامین ب 1 0/4 میلی گرم ویتامین ب2 0/2 میلی گرم ویتامین ب 3 2 میلی گرم آرسنیک 1 میلی گرم خواص داروئی: عدس از نظر طب قدیم ایران معتدل و خشک است و مانند دیگر گیاهان پوست و دانه آن دارای اثرات متضاد یکدیگر می باشد .
یعنی پوست عدس گرم و خود عدس قابض است .
بعبارت دیگر پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد .
عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند .
خواص عدس 1)عدس زیاد کننده ترشحات شیر است و مادران شیدره حتما باید از آن استفاده کنند .
2)عدس را در کنید و روی پوست ملتهب بگذارید التهاب را برطرف می کند .
3)برای درمان زخم های دهان و گلو و دیفتری عدس را پخته و آب آنرا غرغره کنید .
4)برای تقویت معده و برطرف کردن گاز معده عدس پخته را با سرکه می


دانلود پاورپوینت شناسائی گونه های علف های هرز

دانلود شناسائی گونه های علف های هرز تحقیق شناسائی گونه های علف های هرز مقاله شناسائی گونه های علف های هرز شناسائی گونه های علف های هرز
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل zip
حجم فایل 4283 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 158
دانلود پاورپوینت شناسائی گونه های علف های هرز

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : پاورپوینت

قسمتی از محتوی پاورپوینت

تعداد اسلاید : 158 صفحه

بسم الله الر حمن الرحیم عنوان پروژه: شناسائی گونه های علف های هرز اموزشکده کشاورزی استاد ارجمند:اقای مهندس انصاریان گرداورندگان:علی حسن زاده _مهدی شبان حمید ارجمند_حسین زمانی زمستان 1385 بنام خداوند بخشنده مهربان پس از جستجوی فراوان وبا همکاری اساتید ارجمند ودستاندر کاران محترم اموزشکده کشاورزی نیشابور موفق شدیم گونه ها ئی از علف های هرز این اموزشکده را شناسا یی و با کمک از مطالب و تصاویر بر گرفته از اینترنت ‘ این پاور پینت علمی و تحقیقاتی را تهیه کنیم مقدمه علفهای هرز بعنوان جزء جدایی ناپذیر اکوسیستمهای زراعی و غیر زراعی و یکی از مهمترین عوامل کاهش دهنده محصولات کشاورزی به شمار می‌روند، به طوریکه مشکلات این گیاهان،میلیونها کشاورز و هزاران محقق را به خود مشغول داشته است.
به عقیده برخی از محققین، خسارت علفهای هرز به محصولات زراعی می تواند بین10 تا 100 درصد متغیر باشد و به طوری که اگر این گیاهان بدرستی کنترل یا مدیریت نشوند، زیان آنها به تولیدات کشاورزی می تواند بیش از آفات وبیماریها باشد از 250000 گونه گیاهی شناخته شده حدود 250 گونه (1/0 درصد) آن علف هرز می باشند که 76 گونه از آنها جزء مضرترین علفهای هرز دنیا به شمار می روند.
این 76 گونه به 30 خانواده گیاهی تعلق دارند که حدود نیمی از آنها متعلق به دو خانواد ه گندمیان(Poaceae) و کاسنی(Asteraceae) میباشند.
مشکل علفهای هرز و کنترل آنها با آنکه در کشور ما سابقه طولانی دارد اما تا دهه های اخیر بعنوان فعالیتی جنبی به حساب می آمد.
شناخت بیشتر نقش علفهای هرز در کاهش تولید باعث آن گردیده که در سالهای اخیر توجه به شناخت و کنترل این گیاهان بیشتر شود .
به طوری که امروزه تلاش تعدادی از کشاورزان ما درجهت کنترل علفهای هرز، مبتنی بر روشهای علمی است که در کشورهای پیشرفته رایج می باشد.
از طرف دیگر مشکلات زیست محیطی ناشی از کاربرد بی رویه علف کشها سبب شده که در رابطه با کنترل علفهای هرز قبل از هر چیز توجه ویژه ای به شناخت بیولوژی و اکولوژی این گیاهان معطوف شود.
برای دست یابی به یک نظر جامع در مورد مسئله علفهای هرز، شناخت دقیق فلور علفهای هرز ضروری است، در حقیقت ماهیت فلور علفهای هرز تا حد زیادی زمان و روش کنترل را تعیین می کند.
بنا بر این شناسایی و برآورد جمعیت علفهای هرز هر منطقه به عنوان یک نیاز اولیه برای اتخاذ روشی مؤثر در اجرای برنامه های کنترل مطرح است.
شناسایی فلور علفهای هرز یک منطقه علاوه بر نقشی که در مدیریت این گیاهان دارد، می تواند در زمینه استفاده های دارویی و مرتعی از این گیاهان نیز حائز اهمیت باشد.
فهرست بندی تاپیک علفهای هرز _______________________________________________ 1.
فهرست بندی تاپیک علفهای هرز 2.
دم روباهی باریک 3.
بو مادران 4.
خارشتر 5.
بیدگیاه(علف گندمی) 6.
یولاف وحشی (جو دوسر) 7.
سیرموک(سیروحشی) 8.
گون 9.
برموس آویخته(علف پشمکی) 10.
کیسه کشیش 11.
سلمه تره(سلمک) 12.
اویارسلام 13 .
گل گندم(شش بر تیغ( 14.
گنگر صحرایی(خارلته یا خ


دانلود پاورپوینت شبدر ایرانی

دانلود شبدر ایرانی تحقیق شبدر ایرانی مقاله شبدر ایرانی شبدر ایرانی
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل zip
حجم فایل 1075 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
دانلود پاورپوینت شبدر ایرانی

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : پاورپوینت

قسمتی از محتوی پاورپوینت

تعداد اسلاید : 19 صفحه

زراعت غلات علوفه ای : موضوع تحقیق : شبدر ایرانی استاد راهنما : جناب آقای مهندس نائب تهیه کنندگان : شیرکوه صنعتی زمستان 1385 (( Persian clover )) Trifolium resupinantum Leguminosae گیاه علوفه ای مرغوب ازخانواده بغولات جهت تهیه علوفه سبز و خشک که در تناوبهای زراعی باغات و یا بصورت کود سبز استفاده می شود.
دوره رشد : این گیاه را در اواخر زمستان و اوایل بهار زمانی که هیچ گیاه دیگری شروع به رشد نکرده می توان به عنوان علوفه استفاده کرد .
مشخصات گیاه شناسی : گیاهی یکساله اکثراً زمستانه دارای ساقه های راست و افراشته برگه های آن به طول 1-2.
5 سانتیمتر تخم مرغی شکل .
گل آذین آن به پهنای 1-1.
5 سانتیمتر با گلهای زیاد .
طول دمگل 1/5 تا 5 سانتیمتر جام گل 6 – 10 ساتیمتر در ایران دارای 3 واریته به شرح زیر است : 1- Majus : با برگه هایی به طول 3 تا 5 سانتیمتر جام گل به طول 8 – 10 میلیمتر.
2- Resupinatum : گل آذین در مرحله میوه به قطر 1.
5 – 3 سانتیمتر .
3- Microcephalum : گل آذین در مرحله میوه 0.
7 – 1 سانتیمتر.
نقاط زیر کشت در ایران : استانهای غربی و شمالی : آذربایجان، گیلان ، مازندران همدان ، کردستان ، لرستان فارس ، کهکیلویه و بویر احمد و تقریباً اکثر استانهای کشور نقاط زیر کشت در دنیا : غرب و شرق مدیترانه ، آسیای میانه و آسیای صغیر بالکان ، مصر و ایران .
ولی بصورت زراعی در اغلب کشورهای جهان به ویژه آمریکا و استرالیا .
ارقام شبدر ایرانی جهت رشد کامل ( تولید بذر ) به سرمای زمستانه احتیاج دارد .
تهیه بستر جهت کشت بذر: مناسب ترین خاک برای کاشت آن خاک های مرطوب، سنگین با درصد قلیایی پائین ( خاکهای حاصلخیز با PH=6 ) عملیات کشاورزی تهیه بذر باید زمین را شخم و سپس دیسک زده روشهای آبیاری به صورت نشتی یا بارانی .
عمق کاشت : به علت ریزی بذرها باید کم باشد تا باعث خفگی بذرها نشود .
کود دهی به شبدر ایرانی : 70-90 کیلوگرم فسفر که زمان کاشت بذر به زمین داده میشود.
در اوایل بهار به دلیل کمی فعالیت باکتری های تثبیت کننده نیتروژن می توان بطور سرک از کودهای نیتروژن دار نیز استفاده کرد (میزان 25 کیلوگرم در هکتار و نیز همین مقدار در چین دوم نیز داده می شود .
کشت مخلوط در چرای مستقیم شبدر ایرانی بوسیله دام باید به ایجاد تورم در دام توجه داشت .
برای رفع این نقیصه می توان از کاشت شبدر ایرانی به صورت مخلوط با گیاهان خانواده گندمیان (به ویژه غلات دانه ریز ری گداس ) استفاده شود .
شبدر ایرانی دارای درصد بالایی پروتئین است ، بین 15 تا 18 درصد که این میزان در مراحل مختلف رشد گیاه متغیر است .
استفاده بعنوان علوفه خشک اگر بصورت صحیح خشک و سیلو شود بین 3 تا 5 و گاهی تا 7 تن علوفه خشک و وبسیار مق


دانلود پاورپوینت سیب زمینی

دانلود سیب زمینی تحقیق سیب زمینی مقاله سیب زمینی سیب زمینی
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل zip
حجم فایل 357 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 39
دانلود پاورپوینت سیب زمینی

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : پاورپوینت

قسمتی از محتوی پاورپوینت

تعداد اسلاید : 39 صفحه

دانشجو : قدیر خانه شیر استاد ارجمند: مهندس بیاتی موضوع: سیب زمینی مشخصات گیاهشناسی: سیب زمینی تعلق به خانواده بادمجانیان((solanaceae دارد.
جنس solanumدارای گونه های زیادی بوده ولی تنها گونه tuberosum ,تعداد بسیار محدود دیگر هستند که تولید غده می نمایند.
قسمت هوایی این گیاه در اثر سرمای زمستان خشکیده واز بین می رود ولی غده های باقی مانده در خاک می توانند در بهار سال بعد جوانه زده وگیاه جدیدی را تولید نماید.
بنابراین سیب زمینی ازنظرساقه های زیرزمینی کهدر انتهای غده ها تشکیل می شود گیاهی است دائمی ولی ازنظرساقه هایی وبرگها یکساله است.
ساقه های هوایی از روی چشمکهایی که روی غده مادری وجود دارند خارج شده و حامل برگ وگل ومیوه می شود.
در بعضی از انواع ساقه ها به حالت مستقیم وعمودی ودر بعضی دیگر کم وبیش برروی زمین قرار می گیرد .
ساقه ها در اغلب نژادها تو خالی هستند.
رنگ ساقه اغلب سبز است ولی در بعضی اوقات نیز به رنگهای قرمز وبنفش در می آیند.
برگهای سیب زمینیدر ابتداء ساده ولی در مراحل رشد بعدی به صورت مرکب پرزدار بوده ومقدارواندازه برگچه ها متفاوت است .
گلهای سیب زمینی به رنگهای مختلف از سفید تا ارغوانی وبنفش تیره دیده می شود .
تعداد گل در گیاه متفاوت است .
دربعضی از واریته ها گلها قبل از عمل لقاح می ریزند در صورتی که دربرخی دیگر عمل لقاح صورت گرفته ومنجر به تولید میوه وبذر می گردد.
میوه ها در همه نقاط ظاهر نمی شوندوگلها فقط درآب وهوای ملایم وییلاقی منتهی به میوه می شود .
رنگ میوه اغلب سبز است ولی دربعضی اوقات نیز به رنگ سیاه ویا بنفش درمی آید .
بذر سیب زمینی بندرت برای ازدیاد بکار می رود زیرا نهالی که از بذر به دست آید،هیچگاه محصولی شبیه پایه مادری نخواهد داد .
بذر سیب زمینی تنها برای ایجاد واریته های جدید در کارهای تحقیقاتی ودر آزمایشگاه استفاده می شود.
استولونها یا ساقه های زیر زمینی از جوانه هایی که در قسمت زیر زمینی انتهای ساقه وجود دارند تو لید می شوند که در مراحل بعدی می توانند به درجات دیگر منشعب شوند .
غده های تازه از ضخیم شدن انتهای استولونها حاصل می شوند .
قرارگرفتن غده مادری درعمق مناسب کمبود نور وزیر خاک بودن کامل غده ها، تولید استولونها و غده های تازه را افزایش می دهد .
بر عکس چنانچه از روی استولونها خاک رابرداریم ونور به آنها برسد،ساقه های هوایی ایجاد می شود همچنین در مواقع قطع شیره گیاهی از برگها به طرف استولونها (بیماری قارچی ریز کتون)،غده ها تازه در نزدیکی سطح خاک و در موارد ی نیز در نزدیکی برگها به وجود می آیند .
طول استولونها نسبت به نوع سیب زمینی فرق می کند و عوامل خارجی نیز روی طول استولونها ناثیر دارند .
استولونهای کوتاه ویکسان عمل برداشت را آسان می کنند به جوانه هایی که روی غده سیب زمینی وجود دارند چشمک می گویند واز نوع مر کب اند .
چشمکها بسته به گونه های مختلف درعمق های متفاوت روی غده ها قرار می گیرند.
غده های سیب زمینی نیز بسته به ارقام مختلف دارای شکل،رنگ وقطرمختلفی است .
تغییرات آب وهوایی به ویٍٍژه مواقعی که پس از یک دوره خشک طولانی،آب زیادی در اختیار گیاه قرارگیرد ،تغییراتی درشکل غده