فایلهای مفید

فروش محصولات دانلودی و بازاریابی فایل سرو

فایلهای مفید

فروش محصولات دانلودی و بازاریابی فایل سرو

دانلود پایان نامه بررسی اثر ملاتونین در زخم معد ه ناشی از اتانول در موش صحرایی کلستاتیک

پایان نامه بررسی اثر ملاتونین در زخم معد ه ناشی از اتانول در موش صحرایی کلستاتیک

پایان نامه بررسی اثر ملاتونین در زخم معد ه ناشی از اتانول در موش صحرایی کلستاتیک

دانلود پایان نامه بررسی اثر ملاتونین در زخم معد ه ناشی  از اتانول در موش صحرایی کلستاتیک

پایان نامه بررسی اثر ملاتونین در زخم معد ه ناشی  از اتانول در موش صحرایی کلستاتیک
دسته بندی پزشکی
فرمت فایل doc
حجم فایل 175 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 79

پایان نامه بررسی اثر ملاتونین در زخم معد ه ناشی  از اتانول در موش صحرایی کلستاتیک

فهرست

عنوان                                                                                      صفحه

خلاصه................................................................................................................................................... 1    

فصل اول:.............................................................................................................................................. 2

           (1-1) اهمیت مسأله..................................................................................................... 3

           (2-1) بیان مسأله.......................................................................................................... 4

           (3-1) اهمیت مسأله..................................................................................................... 5

فصل دوم: بررسی متون و مطالعات دیگران در این زمینه............................................. 7

          (1-2) زخمهای پپتیک................................................................................................. 8

          (2-2) اشکال غیر معمول اولسر پپتیک................................................................. 8

          (3-2) اپیدمیولوژی......................................................................................................... 9

          (4-2) اتیولوژی................................................................................................................. 9

          (5-2) پاتوژنززخم معده و عوامل مهاجم............................................................. 13

                  (1-5-2) اسید و پپسین................................................................................. 13

                  (2-5-2) معیوب شدن سد مخاطی.......................................................... 13

         (6-2) برخی از عوامل دفاعی در مقابل زخم‌های معدی................................ 15

                 (1-6-2) ترشح موکوس و بی‌کربنات.......................................................... 15

                 (2-6-2) جریان خون موضعی...................................................................... 16

                 (3-6-2) پروستاگلندین‌های داخلی........................................................... 17

                 (4-6-2) نیتریک اکساید.................................................................................. 18

       (7-2) روشهای ایجاد زخم معده تجربی................................................................... 19

                (1-7-2) زخم دارویی یا روش شیمیایی................................................... 19

                (2-7-2) روش فیزیکی....................................................................................... 19

       (8-2) روش‌های اندازه‌گیری زخم معده.................................................................... 23

                (1-8-2) J.Score................................................................................................. 23

                (2-8-2) محاسبة Ulcer index.................................................................... 23

                (3-8-2) تغییرات در گردش خون معده.................................................... 24

       (9-2) کلستازیس................................................................................................................. 25

       (10-2) سندروم کلستاز.................................................................................................... 25

       (11-2) تظاهرات بالینی..................................................................................................... 25

       (12-2) تغییرات بیوشیمیایی.......................................................................................... 26

       (13-2) ارتباط یرقان انسدادی با اولسر پپتیک...................................................... 28

                 (1-13-2) تعریف بیماری اولسر پپتیک.................................................... 28

                 (2-13-2) انواع اولسر پپتیک......................................................................... 28

                 (3-13-2) تعریف یرقان................................................................................... 28

                 (4-13-2) بررسی شیوع اولسر پپتیک در بیماران یرقانی................ 28

                 (5-13-2) سیروز................................................................................................ 29

                 (6-13-2) تعریف واریس مری...................................................................... 29

                 (7-13-2) ظهور لیژن‌های موکوسی معدی ـ روده‌ای در

                 سیروز کبدی.......................................................................................................... 30

                 (8-13-2) سیروز صفراوی.............................................................................. 30

                 (9-13-2) سیروز صفراوی اولیه................................................................... 31

        (14-2) رادیکال‌های آزاد................................................................................................ 32

        (15-2) رادیکال‌های آزاد حاصل از متابولیسم o2............................................... 33

        (16-2) الکل اتیلیک.......................................................................................................... 36

        (17-2) فارماکولوژی پایه‌ای اتانول............................................................................ 36

                   (1-17-2) مسیر الکل دهیدروژناز............................................................ 37

                (2-17-2) سیستم میکروزومی اکسید کنندة اتانول (MEOS)........ 37

                (3-17-2) متابولیسم استالدئید...................................................................... 38

      (18-2) اثر اتانول در GIT.................................................................................................. 38

      (19-2) الکل و رادیکال‌های آزادی که تولید می‌کند............................................ 40

      (20-2) ملاتونین.................................................................................................................... 45

               (1-20-2) منشأ ملاتونین در بدن.................................................................. 45

                (2-20-2) ساختمان شیمیایی و کریستالی ملاتونین.......................... 46

                (3-20-2) اهمیت ملاتونین.............................................................................. 48

                (4-20-2) فارماکوکینتیک ملاتونین............................................................ 52                                      

                (5-20-2) اثرات جانبی ملاتونین................................................................... 54        

                (6-20-2) موارد منع مصرف ملاتونین........................................................ 55        

                (7-20-2) آنتاگونیست ملاتونین.................................................................... 55          

                (8-20-2) تغییرات در ملاتونین با سن....................................................... 56   

                (9-20-2) مکانیزیم عمل ضد رادیکال آزادی ملاتونین و اثر آن

                بر روی NO............................................................................................................... 57       

               (10-20-2) طرز تشکیل رادیکال‌های آزاد اسید چرب و مکانیسم عمل        

               ملاتونین در مقابل آنها........................................................................................... 59  

               (11-20-2) رادیکال‌های آزاد در مغز و عمل ملاتونین در

               مقابل آن...................................................................................................................... 60   

               (12-20-2) مکانیزم‌های ضد رادیکال‌ آزادی مغز................................... 61      

               (13-20-2) نقش ملاتونین................................................................................ 61   

               (14-20-2) اثر پیش‌گیری ملاتونین از تولید رادیکال آزاد به وسیلة مصرف      

               مزمن اتانول در مغز، ریه، قلب، کبد و بیضه‌ها .......................................... 62   

فصل سوم: روش کار....................................................................................................................... 64       

          (1-3) جامعة آماری....................................................................................................... 65          

          (2-3) فرد آماری............................................................................................................. 66         

          (3-3) نوع نمونه‌برداری و نوع مطالعه..................................................................... 67

          (4-3) محدودیت‌ها و مشکلات................................................................................. 67

          (5-3) ملاحظات اخلاقی.............................................................................................. 68

فصل چهارم:........................................................................................................................................ 69

          (1-4) تجزیه و تحلیل اطلاعات................................................................................ 70

          (2-4) روش‌های آنالیز آماری..................................................................................... 70

          (3-4) ارائة جدول........................................................................................................... 71

          (4-4) نمودار و انجام آزمون آماری......................................................................... 72

فصل پنجم:.......................................................................................................................................... 75

          (1-5) بحث و نتیجه‌گیری.......................................................................................... 76

خلاصة انگلیسی................................................................................................................................. 78

منابع....................................................................................................................................................... 79

هدف:

با توجه به اینکه زخم معده در موجودات کلستاتیک بیش از موجودات نرمال مشاهده می شود، هدف این پایان نامه بررسی نقش ملاتونین در کاهش این زخم می باشد. ملاتونین هورمون مترشحه اپی فیز که از  L - تریپتوفان سنتز می شود در دستگاه گوارش وجود داشته، اثر محافظتی در برابر رادیکالهای آزاد دارد.

در این مطالعه اثر ملاتونین بر زخم معده ناشی از اتانول  o 96 در  Rat  های نرکلستاتیک بررسی می گردد.

زخم های معده به شکل ماکروسکوپی با متد  J. Score اندازه گیری شدند. ملاتونین پس از کلستاتیک کردن حیوانات و بروز علائم کلستاز( یک هفته)، به صورت داخل صفاقی با دوزهای 1،5/2،5،10،20   mg/kg به طور وابسته به دوز زخم های ایجاد شده توسط اتانول را کاهش داد.

به نظر می رسد مهار عملکرد رادیکالهای آزاد به وسیله ملاتونین ممکن است یکی از راههایی باشد که  اثر محافظتی خود را بر غشای معده اعمال می کند. در موشهای صحرایی کلستاتیک این اثر به نسبت موشهای غیر کلستاتیک بیشتر مشاهده شد. به علاوه ملاتونین حتی در دوزهای پائین، یک عامل مکفی در کاهش عوارض کلستاتیک است. در این مطالعه 5 گروه، کنترل، Sham، نرمال سالین + BDL، اتانول+BDL و گروه ملاتونین+ اتانول+ BDL با دوزهای مختلف مورد بررسی قرار گرفتند

زخم های پیتیک:

زخمهای پیتیک عبارت از ضایعاتی هستند که در مخاط معده یا دواز دهه قرار داشته و توسط عمل هضمی اسید و پسین معده آسیب پذیر می باشند. این لایه ها مناطقی هستند که عاری از مخاط بوده و به عمل هضم، حساسیت نشان می دهند، زخم ها اغلب درمحل اتصال بین تنه معده و آنتر قرار دارند.

حداکثر وفور زخم های معدی در حدود ششمین دهه زندگی به وقوع می پیوندد. تقریباً نیمی از زخمهای معدی در مردان اتفاق می افتد، زخم های معدی  معمولاً عمیق بوده و به نواحی زیر مخاط نفوذ می کنند. زخم های خوش خیم معدی تقریباً همیشه با ورم ناحیه آنتر معدی همراه بوده و بیشتر با آتروفی مخاط با درجات مختلف توأم می باشند. %20 -10 بیماران با زخم های معدی خوش خیم به زخم دوازدهه نیز دچارند.(1)

اشکال غیر معمول اولسرپیتیک:

الف- سندروم زولینجر- الیسون: نوع شدیدی از اولسرپتیک است که در آن زخمهای صعب العلاج به هیپراسیدیتی شدید معدی و حداقل با یک گاسترینوما (تومورسلولی non-beta islet در پانکراس یا جاهای دیگر) همراه است.

ب- زخمهای استومال: به معنی تلاقی دو قسمت مختلف از روده کوچک است و معمولاً به زخمهای مارژینال معروف هستند و بیشتر  در بیمارانی رخ  می دهد که متحمل جراحی اولسر شده اند یا پس از یک دوره بهبودی مجدداً مبتلا شده اند.

دانلود پایان نامه بررسی اثر ملاتونین در زخم معد ه ناشی  از اتانول در موش صحرایی کلستاتیک

دانلود استانداردهای ISO پروژه مربوط به درس کنترل کیفیت آماری

استانداردهای ISO پروژه مربوط به درس کنترل کیفیت آماری

استانداردهای ISO پروژه مربوط به درس کنترل کیفیت آماری

دانلود استانداردهای ISO  پروژه مربوط به درس کنترل کیفیت آماری

استانداردهای ISO

پروژه مربوط به درس کنترل کیفیت آماری
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 454 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 6

 

استانداردهای ISO
پروژه مربوط به درس کنترل کیفیت آماری

استانداردهای ISO
پروژه مربوط به درس کنترل کیفیت آماری

فهرست مطالب

عنوان                                                                                         صفحه

مقدمه    

1- اطلاعاتی درباره سازمان بین‌المللی استاندارد   (ISO)   ......................................................................

1-1- فراتر از ISO 9000   و ISO 14000 ...................................................................................................................................................

1-2- نام ISO ................................................................................................................................................................................................................

1-3- غیر دولتی ...........................................................................................................................................................................................................

1-4- اختیاری ...............................................................................................................................................................................................................

1-5- اتفاق نظر .............................................................................................................................................................................................................

1-6- وظیفه ISO ........................................................................................................................................................................................................

1-7- رعایت استانداردها .........................................................................................................................................................................................

1-8- گواهینامه ISO 9000 و ISO 14000 ............................................................................................................................................

1-9- برچسب محصول نیست...............................................................................................................................................................................

1-10- علامت ISO ....................................................................................................................................................................................................

2- سازمان ISO و استانداردهای مدیریت کیفیت ..................................................................................

2-1- تاریخچه استانداردهای مدیریت کیفیت ..........................................................................................................................................

2-2- ISO 9000 – 1994......................................................................................................................................................................................

2-3- ISO 9000 – 2000 ....................................................................................................................................................................................

2-4- ISO 14000.......................................................................................................................................................................................................

2-5- QS 9000/ISO TS 16949 ..................................................................................................................................................................

3- مبانی مدیریت کیفیت.........................................................................................................................

3-1- تغییر در مفهوم کیفیت .............................................................................................................................................................................

3-2- مفهوم کیفیت.....................................................................................................................................................................................................

3-3- کیفیت از دیدگاه ISO 9000..................................................................................................................................................................

3-4- واژه‌های عمومی................................................................................................................................................................................................

3-5- مفاهیم مربوط به کیفیت ..........................................................................................................................................................................

3-6- اصطلاحات مربوط به ابزارها و فنون.......................................................................................................................................................................

4- نیازمندی‌های نظام مدیریت کیفیت...................................................................................................

4-1- نیازمندی‌های 1994 ISO 9000 .................................................................................................................................................

4-2- نیازمندی‌های ISO 9000 – 2000....................................................................................................................................................

4-3- نیازمندی های QS 9000/ISO TS TS 16949 ......................................................................................................................

5- اجرای استانداردهای مدیریت کیفیت در سازمان.........................................................................................

5-1- تصمیم و مأموریت .........................................................................................................................................................................................

5-2- خط مشی کیفیت............................................................................................................................................................................................

5-3- انتخاب محدوده.................................................................................................................................................................................................

5-4- طرح‌ریزی پروژه................................................................................................................................................................................................

5-5- تجزیه و تحلیل شرکت و فرایندهای آن .........................................................................................................................................

5-6- ارزیابی مقدماتی ...............................................................................................................................................................................................

5-7- طراحی نظام مدیریت کیفیت و ساختار مستندات ..................................................................................................................

5-8- انتخاب و‌ آموزش ممیزین داخلی ........................................................................................................................................................

5-9- مستندسازی نظام مدیریت کیفیت ....................................................................................................................................................

5-10- ایجاد ارتباط و انتخاب ممیز..................................................................................................................................................................

5-11- استقرار نظام مدیریت کیفیت...............................................................................................................................................................

5-12- ممیزی خارجی (ممیزی گواهینامه) .............................................................................................................................................

5-13- بازاریابی .............................................................................................................................................................................................................

فهرست منابع و مآخذ         


مقدمه

در جهان امروز هر لحظه با تحولات و تغییرات شگرف و برق آسایی مواجهیم. حرکت کیفیت گرایی در جهان تجارت، حرکتی تکاملی، مثبت و در عین حال توفنده و پر تلاش است که در دهه اخیر آغاز شده و به سرعت سراسر گیتی را فرا گرفته است.

استانداردهای ایزو 9000 در حقیقت یک الگوی عملی و موفق برای پاسخگویی به این حرکت توفنده است. الگویی که عنوان زیان مشترک جهانی را به خود اختصاص داده و هم اکنون بیش  از 450000 واحد تولیدی و خدماتی در سراسر دنیا موفق به دریافت گواهینامه ایزو 9000 شده‌اند.

اگر چه برخی از مدیران و کارشناسان در اولین برخوردها، با تردید به آن می‌نگریستند، اما به مرور و با ایجاد فرهنگ و بینش لازم و اثبات عملی بودن آن در تمامی واحدهای تولیدی و خدماتی که علاقمند به ارتقاء کیفیت محصولات و خدمات خود هستند، به تدریج شک‌ها تبدیل به یقین شد و مدیران به صورت روز افزون به استفاده از این استانداردها علاقه و تمایل نشان دادند. (کاوش، 1380، الف) خوشبختانه شناخت اهمیت و آغاز فعالیت در زمینه استانداردهای ایزو 9000 در صنایع تولیدی و خدماتی کشور دائماً در حال گسترش است.  دریافت اخباری همچون افزایش تعداد سازمان‌هایی که موفق به دریافت گواهینامه انطباق شده‌اند یا شروع فعالیت در کارخانجاتی که حتی در نقاط محروم قرار داشته و با همت دولت و تلاش مدیران، کارشناسان و کارگران ایثارگر تأسیس و به فعالیت اشتغال دارند یا ‎آغاز فعالیت در سازمان های خدماتی، فنی و مهندسی و حتی آموزشی و همچنین استمرار فعالیت در بسیاری از سازمان‌ها و نزدیک شدن یا آماده بودن تعدادی از سازمان‌ها برای انجام ممیزی نهایی، همگی و همگی نویدی است امید بخش در ایجاد یا گسترش فرهنگ ارزش نهادن بر کیفیت در صنایع کشور؛ فرهنگی که عامل بقاء، عامل موفقیت و عامل استمرار موفقیت برای هر سازمان تولیدی یا خدماتی چه در بازارهای داخلی و چه در بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی است. (پورشمس، 1382، ص 1)

آخرین اطلاعات غیر رسمی از مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، به عنوان نهاد ملی و مسئول و پشتیبان اجرای سیاستهای ارتقاء کیفیت کشور حاکی است که تاکنون بیش از 400 واحد تولیدی در کشور ما موفق به اخذ گواهینامه ایزو 9000 شده‌اند. امروزه دیگر کمتر مدیر یا کارشناسی را می‌توان یافت که به نقش و اهمیت کیفیت به عنوان مهمترین عامل توفیق در بازار رقابت و استانداردهای ایزو 9000 به عنوان مؤثرترین و موفقترین سازو کار دست یابی به کیفیت، اعتقاد وا اذعان نداشته باشد: مدلی که تاکنون بیش از 150 کشور جهان از جمله کشور عزیز ما آن را به صورت کامل پذیرفته اند. بدین لحاظ امید و انتظار می رود این روند در سال های آینده نیز رشد شتابنده‌ای داشته  باشد. (کاوش، 1380، الف) شاید در حال حاضر ضرورت داشته باشد (مشابه برخی از کشورهای در حال توسعه) تا در جهت شتاب بخشیدن به فعالیت‌های مؤثر، جلوگیری از دوباره کاری‌ها و یا اشتباهات و بالاخره به ثمر رسیدن سریع‌تر فعالیت ‌های آغاز شده، یک یا چند سازمان دولتی مرتبط با صنایع، پیشقدم گردیده و با همکاری متخصصان، مشاوران و بخصوص مدیران و کارشناسان صنایع دارای گواهینامه، انجمن یا جامعه‌ای را به وجود آورند تا در آن، همگی اعضاء صادقانه و مسئولانه و بر طبق یک برنامه زمانی منظم، آموخته‌ها و تجارت خود را در اختیار یکدیگر و سایر مدیران و کارشناسان مشتاق صنایع و بخصوص صنایعی که می‌خواهند با اتکاء بر نیرو و دانش کارکنان خود و به صورت مستقل فعالیت نمایند، قرار دهند. حفظ و محرمانه تلقی کردن تمامی اطلاعات، آموخته‌ها و تجارب فقط و فقط برای خود، نوعی خودخواهی و بی مسئولیتی است. اگر میهن خود را خانه اصلی خود بدانیم و در برابر آن مسئول باشیم، اگر موفقیت خود را وابسته به امید، نشاط، رضایت و موفقیت هم میهنان خود بدانیم، آن وقت است که ضرورت مسئولیت پذیر بودن برای انتقال اطلاعات، آموخته‌ها و تجارب به مشتاقان تلاشگر و صادق که همواره نیز حق‌شناس باقی خواهند ماند، بیشتر مشخص می‌گردد. دین مبین اسلام با زیبایی تمام، زکوه علم را در نشر علم می‌داند. (پورشمس، 1382 ، ص1)

مروری اجمالی بر مراحل اصلی توسعه مفاهیم کیفیت

3- مدیریت کیفیت جامع

- مشتری مداری

- کلیه محصولات و فرآیندها باید با توجه به نیاز و خواست مشتریان داخلی و خارجی تولید گردد.

- مسئولیت کیفیت به عهده همه است.

- توسعه مستمر سازمان و خود کنترلی در نظام کیفیت

 

2- مدیریت نظام کیفیت

- محصول و فرآیند گرایی

- ترویج اصل رعایت کیفیت

- سازماندهی نظام‌مند و مستند نظام کیفیت

 

 

1- کنترل کیفیت

- فقط محصول گرا

- وجود حالتی شدیداً تخصصی در موضوع کیفیت

1- اطلاعاتی درباره سازمان بین‌المللی استاندارد (ISO)

ISO حروف اختصاری سازمان پشت صحنه استانداردهای بین‌المللی سری ISO 9000 برای مدیریت و تضمین کیفیت است که در بیش از 150 کشور مورد قبول قرار گرفته و در هزاران سازمان تولیدی و خدماتی در بخش‌های دولتی و خصوصی در حال بهره‌برداری است.

ISO 9000 یکی از موفقترین سری‌های استاندارد در تاریخ ISO (سازمان بین‌المللی استاندارد سازی)، است که در سطح جهان بازتاب گسترده‌ای داشته و نام ISO را در جامعه کاری در سطحی فراتر از متخصصینی که مستقیماً با استانداردهای فنی در تماسند، مطرح کرده است.

انتشار اولین استانداردهای سری ISO 14000 در سپتامبر 1996 برای مدیریت محیط زیستی و روند سریع پذیرش این استانداردها در جامعه کاری، نوید دهنده معروفیت بیشتری برای نام ISO می باشد. با این حال بسیاری از اعضاء جامعه کاری ممکن است آشنایی کمتری با سازمانی که پشت صحنه ISO 14000 , ISO 9000 قرار گرفته است، داشته باشند.

1-1- فراتر از ISO 9000 و ISO 14000

ISO 9000 و ISO 14000 تنها دو سری از بین حدود 15000 استاندارد بین‌المللی است که ISO از بدو فعالیتش در سال 1947 منتشر کرده است. ISO برای موضوعات فنی زیر، استاندارد تعیین می‌کند:

مهندسی مکانیک، مواد شیمیایی پایه، مواد غیرفلزی، سنگ معدن و فلزات، پردازش اطلاعات، گرافیک و عکاسی، کشاورزی، ساختمان، تکنولوژی های ویژه، بهداشت و درمان، علوم پایه، محیط زیست و بسته‌بندی و توزیع کالا.

1-2- نام ISO

ISO یعنی سازمان بین‌المللی استاندارد سازی. (ISO) یک علامت اختصاری نیست، بلکه نامی است که از کلمه یونانی (isos) به معنی مساوی ریشه می‌گیرد. پیشوند (iso) که در بسیاری از لغات مانند: (isometric) ( به معنی یک اندازه) و (isonomy) (به معنی تساوی قوانین یا تساوی افراد در مقابل قانون) بکار رفته است از همین کلمه ریشه می‌گیرد با مقایسه دو کلمه «مساوی» و «استاندارد » مشخص می‌شود که چرا نام ISO برای این سازمان انتخاب شده است. علاوه بر این نام ISO در سر تا سر جهان برای مشخص کردن این سازمان بکار می‌رود؛ و بدین ترتیب از ایجاد علائم اختصاری متعددی که از ترجمه «سازمان بین‌المللی استاندارد سازی» ایجاد می‌شود، مانند IOS   در زبان انگلیسی و OIN در زبان فرانسه جلوگیری شده است. بنابراین در همه کشورها نام کوتاه این سازمان همیشه ISO است.

 

 

دانلود استانداردهای ISO  پروژه مربوط به درس کنترل کیفیت آماری

دانلود پایان نامه بررسی استفاده از پارامترهای مارکوف در شناسایی سیستم و شبیه سازی و مدل سازی و شناسایی یک توربین گاز

پایان نامه بررسی استفاده از پارامترهای مارکوف در شناسایی سیستم و شبیه سازی و مدل سازی و شناسایی یک توربین گاز

پایان نامه بررسی استفاده از پارامترهای مارکوف در شناسایی سیستم و شبیه سازی و مدل سازی و شناسایی یک توربین گاز

دانلود پایان نامه بررسی استفاده از پارامترهای مارکوف در شناسایی سیستم و شبیه سازی و مدل سازی و شناسایی یک توربین گاز

پایان نامه بررسی استفاده از پارامترهای مارکوف در شناسایی سیستم و شبیه سازی و مدل سازی و شناسایی یک توربین گاز
دسته بندی برق ،الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل doc
حجم فایل 24900 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 129

پایان نامه بررسی استفاده از پارامترهای مارکوف در شناسایی سیستم و شبیه سازی و مدل سازی و شناسایی یک توربین گاز 

مقدمه :

شرح مکتوب مختصری از تشریح و شبیه سازی و مدل سازی یک توربین احتراق  گازی می باشد .

در بخش اول ملزم دانستیم که یکی از انواع این توربین ها از دیدگاه فنی و مهندسی مورد بررسی و تفصیل قرار دهیم .

که به عنوان نمونه یکی از توربین های احتراق گازی به کار گرفته شده در صنعت نفت مورد انتخاب واقع شده است .گزارش مذکور در خصوص ساختمان – طرز کار و دستگاه های برقی و کنترلی توربین های رستون (RUSTON ) اتوماتیک مدل 1750 و با راهنمایی کارشناسان محترم شرکت ملی نفت ایران صورت گرفته است .

بخش دوم که مبحث اصلی پایان نامه این جانب می باشد در خصوص تحلیل سیستماتیک توربین احتراق گازی به روش مارکوف می باشد .

و در نهایت امر مدلسازی و شبیه سازی این توربین در محیط برنامه MATLAB )) با استفاده از پارامترهای مارکوف صورت پذیرفته است .

کنترل گاورنر (شکل13-1)

برای کنترل اتوماتیک سرعت توربین دستگاههای زیر بکار برده شده اند و پس از تشریح ساده این دستگاهها مدار کنترل اتوماتیک مشروحاً شرح داده خواهد شد طبق شکل شماره13  مولد برق مربوط به سرعت سنج محور بازده که روی جعبه دنده قرار گرفته بازاء هر 100 دور در دقیقه یک ولت برق متناوب تولید می کند که برق مولد برق به نشان دهنده های سرعت، رله سرعت شماره 2 وصل است سپس این برق متناوب از یک سو کننده Rectifier عبور کرده و قسمت خرجی یکسوکننده به نسبت سرعت توربین برق مستقیم بین 30 الی 60 میلی ولت (هزارم ولت) است. بعد این برق مستقیم به یک دستگاه مبدل نیروی محرکه به جریان Emf/ Current Converter وارد شده و به نسبت برق ورودی، قسمت خروجی آن جریان برق بین 10 الی 50 میلی آمپر می باشد و سپس جریان برق به دستگاه پولز دیوریشن کنترلر (کنترل کننده ضربه ای زماندار Pluse Duration Controller وارد می شود و علاوه بر این یک جریان برق دیگر باز بین 10 الی 50 میلی آمپر از طریق تبدیل کننده فشار هوا به جریان برق Pneumatic/ Current Converter که از دستگاه کنترل جریان نفت تلمه نفت گرفته شده به کنترل کننده ضربه ای زماندار وارد می شود. 

فهرست مطالب 

پیشگفتار

1

فصل اول :معرفی ساختمان و نحوه عملکرد بخش های مکانیکی یک توربین گازی

 

1-1 مقدمه

2

2-1قسمتهای مهم توربین

8

          1-2-1 دستگاه مولدگازداغ

8

          2-2-1 توربین نیرو

10

3-1 ساتمان توربین

12

          1-3-1 دستگاه مولدگازداغ

12

          2-3-1 استارتر گازی

13

          3-3-1دستگاه برق

14

          4-3-1 کنتاکتهای مربوط به رله وقت گیر

17

          5-3-1مدارهای کمکی

18

          6-3-1  کنترل گاورنر

19

4-1 شرح کامل کنترل اتوماتیک سرعت

20

5-1محافظت توربین در برابر اشکالات

23

6-1کار کردن توربین

24

7-1خاموش کردن توربین

25

           1-7-1 خاموش کردن توربین در حالت اضطراری

26

8-1 محافظت در برابر اشکالات

26

9-1 نکات قبل از استارت

27

          1-9-1بکار انداختن توربین

32

          2-9-1 خاموش کردن توربین

33

10-1باطریها

34

          1-10-1 ولتاژ باطری نایف

34

          2-10-1نصب باطری

35

          3-10-1شارژ اول

35

11-1نکات ایمنی      

36

12-1 سیگنال سرعت محور بازده                                           

37

13-1یکسو کننده                                                            

37

14-1 دستگاههای نشان دهنده

41

        1-14-1 شرح کلی

43

51-1 بازرسی نیمه هادی ها

45

16-1 کار کردن رله

47

       1-16-1 میزان کردن رله سرعت     

47

       2-16-1 سیگنال سرعت کمپرسور

47

       3-16-1 مراحل میزان کردن رله سرعت

48

17-1 کلی

54

       1-17-1 شرح                                                     

57

       2-17-1طرز کار                                               

58

18-1 مدار کنترل حرارت گاز داغ MAX  / T

58

       1-18-1 مدار نشان دهنده حرارت حد اکثر گاز داغ

59

19-1 دستگاه ایمنی نشان دهنده لرزش

59

       1-19-1طرز کار                                                  

59

فصل دوم:   بررسی پارامترهای مارکوف در شناسایی سیستم

 

1-2 مقدمه

61

2-2 پارامترهای مارکوف سیستم

62

3-2 تحقق سیستم بر اساس پارامترهای مارکوف

63

       1-3-2 مفاهیم اساسی در تحقق                               

63

       2-3-2 الگوریتم تحقق سیستم ویژه    ERA) (

65

      3-3-2 مشخص کردن مدهای صحیح از مدهای نویزی  

72

      4-3-2 گامهای محاسباتی در ERA

79

 4-2 توصیف سیستم و معادلات اساسی رویتگر

84

5-2 محاسبه پارامترهای مارکوف سیستم از پارامترهای مارکوف رویتگر

        1-5-2 محاسبه پارامترهای مارکوف سیستم              

91

91

      2-5-2محاسبه پارامترهای مارکوف بهره رویتگر         

96

6-2رابطه بین رویتگر شناسایی شده و فیلتر کالمن

101

7-2 بهبود شناسایی فیلتر کالمن /رویتگر به وسیله سفید کردن مانده ها

114

      1-7-2 تحلیل  پاسخ حداقل مربعات برای شناسایی پارامترهای مدل ARMAX  

116

     2-7-2  خاصیتهای دنباله مانده

119

      3-2-7 شناسایی پارامترهای مارکوف رویتگر/ فیلتر کالمن با سفید کردن مانده ها

121

4-7-2                 4-7-2 محاسبه پارامترهای مارکوف بهره  Deadbeat  و پارامترهای مارکوف سیستم

122

8-2 جمع بندی  

127

پیوست 1 :  تصاویری از ساختار توربین احتراق گازی رستون

 

پیوست 2 : نسخه های برنامه شبیه سازی و مدل سازی یک توربین گاز بر اساس پارامترهای مارکوف توسط برنامه MATLAB

 

مراجع

 

دانلود پایان نامه بررسی استفاده از پارامترهای مارکوف در شناسایی سیستم و شبیه سازی و مدل سازی و شناسایی یک توربین گاز

دانلود پاورپوینت مدیریت خطوط کالا، نام های تجاری و بسته بندی (فصل پانزدهم کتاب اصول بازاریابی کاتلر )

دانلود پاورپوینت مدیریت خطوط کالا، نام های تجاری و بسته بندی (فصل پانزدهم کتاب اصول بازاریابی کاتلر )

عنوان دانلود پاورپوینت مدیریت خطوط کالا، نام های تجاری و بسته بندی (فصل پانزدهم کتاب اصول بازاریابی کاتلر ) دسته مدیریت (مدیریت بازاریابی) فرمت پاورپوینت (قابل ویرایش) تعداد اسلاید 22 اسلاید کتاب اصول بازاریابی تالیف فیلیپ کاتلر و گری آرمسترانگ از جمله منابع مهم درس مدیریت و اصول بازاریابی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد این فایل شامل

دانلود دانلود پاورپوینت مدیریت خطوط کالا، نام های تجاری و بسته بندی (فصل پانزدهم کتاب اصول بازاریابی کاتلر )

دانلود پاورپوینتهای کتاب اصول بازاریابی کاتلر
دانلود پاورپوینت مدیریت خطوط کالا، نام های تجاری و بسته بندی (فصل پانزدهم کتاب اصول بازاریابی کاتلر )
کالا چیست؟
سطوح پنج گانه یک کالا
سلسه مراتب کالا
طبقه بندی کالاها
تصمیمات درباره ترکیب کالاها
عرض ترکیب کالا و طول خط کالای محصولات پی اند جی
تصمیمات درباره خط کالا
تجزیه و تحلیل خط کالا
طول
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 403 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22

عنوان: دانلود پاورپوینت مدیریت خطوط کالا، نام های تجاری و بسته بندی (فصل پانزدهم کتاب اصول بازاریابی کاتلر )

دسته: مدیریت (مدیریت بازاریابی)

فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)

تعداد اسلاید: 22 اسلاید

کتاب اصول بازاریابی تالیف فیلیپ کاتلر و گری آرمسترانگ از جمله منابع مهم درس مدیریت و اصول بازاریابی در سطح کارشناسی  و کارشناسی ارشد می باشد. این فایل شامل پاورپوینت کامل و جامع فصل پانزدهم این کتاب با عنوان  " مدیریت خطوط کالا، نام های تجاری و بسته بندی " در 22 اسلاید می باشد که می تواند به عنوان سمینار در کلاس و ارائه کلاسی درس مدیریت و اصول بازاریابی مورد استفاده قرار گیرد. این فایل شامل بخشهای عمده  زیر است:

کالا چیست؟

سطوح پنج گانه یک کالا

سلسه مراتب کالا

طبقه بندی کالاها

تصمیمات درباره ترکیب کالاها

عرض ترکیب کالا و طول خط کالای محصولات پی اند جی

تصمیمات درباره خط کالا

تجزیه و تحلیل خط کالا

طول خط کالا

نام تجاری چیست؟

سطوح عقیده مشتریان نسبت به نام تجاری

ارزش ویژه نام تجاری

مزایای رقابتی ارزش ویژه بالای نام تجاری

چالش ها در تعیین نام تجاری

نگرش کلی بر تصمیمات نام تجاری

مزایای تعیین نام تجاری برای فروشنده

خط مشی های نام تجاری

بسته بندی و برچسب زنی

دانلود دانلود پاورپوینت مدیریت خطوط کالا، نام های تجاری و بسته بندی (فصل پانزدهم کتاب اصول بازاریابی کاتلر )

دانلود پایان نامه دیه

پایان نامه دیه

پایان نامه دیه

دانلود پایان نامه دیه

پایان نامه دیه
دسته بندی علوم قضائی
فرمت فایل doc
حجم فایل 46 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 79

پایان نامه دیه

مقدمه

شخصی از حضرت امام حسن عسگری پرسید: ما بال المراه المسکینه الضعیفه تاخذ سهما و احداً و یأخذا الرجل القوی سهمین؟

قال ... لان المراه علیها جهاد و لا نفقه و لا علیها معقله انما ذالک علی الرجال.

چرا زن بیچاره ضعیف باید یک سهم داشته باشد و مرد توانا دو برابر بگیرد؟ حضرت در پاسخ فرمودند: هزینه ی سنگین حضور در جبهه های جهاد و نفقه های خانواده و تاوان مالی اقوام – مثل پرداخت دیه مقتولی که توسط یکی از اقوام به قتل رسیده صورت می گیرد.

معیار ارزش همان است که در قرآن بدان تصریح شده است که (آن اکرمکم عندالله اتقاکم) و معیار ارزش انسان دیه ای نیست که برای وی در نظر گرفته شده است.

"انواع قتل از نظر مذاهب مختلف"

ماده ی 204 ق.م.ا قتل نفس را به سه نوع عمد، شبه عمد و خطایی تقسیم یم کند. و در ماده ی 270 ق.م.ا. نیز قائل به تقسیم عضو یا جرح عمدی، شبه عمدی و خطایی شده است.

در فقه اسلامی تقسیم قتل و ضرب و جرح به سه نوع عمدی، شبه عمدی و خطای محض مورد اتفاق تمام مذاهب بوده و برخی از مذاهب با این تقسیم بندی موافق نیستند.

مذهب مالکی نه، در قتل و نه کمتر از قتل شبه عمد را قبول ندارد.[1] مالک بن انس موسس فقهی مالکیه معتقد است که در کتاب خدا تنها عمد و خطا آمده است و هر کس قسم سومی را اضافه نماید، چیزی بر نص قرآن افزوده است.

چرا که قرآن کریم تنها بر قتل عمد یا قتل خطایی تصریح کرده است و می فرماید «هر کسی که مومنی را از روی عمد بکشد کیفر او جهنم است[2] و هنچنین می فرماید «هیچ مومنی حق ندارد مومن دیگری را بکشد مگر آنکه از روی خطا مرتکب قتل گردد.»[3]

کسی که مرتکب قتل می شود مسئول است. شخصی که جراحتی ایجاد کرده که بدون آفت و بلایی خوب شود یا ضربت او اثری بر جای نگذارد، مسئولیتش به همان اندازه ای است که فعل او به آن منتهی شده است.

به نظر مالک، تفاوت بین جرائم عمدی و غیرعمدی در نفس عمل مادی که مجرم انجام می دهد نیست بلکه تفاوت در قصد مجرم در هنگام انجام فعل است.

 

[1] -عبدالقادر عوده، حقوق جزای اسلامی[2] -سوره نسا آیه 92[3] سورا نسا، آیه 93

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

1-انواع قتل از نظر مذاهب مختلف

 

2-مواد قانونی جرایم شبه عمدی و خطای محض

 

3-موارد تبدیل قصاص به دیه

 

4-آیات مربوط به دیه

 

5-ماهیت دیه

 

6-عاقله و نقش آن در پرداخت دیه

 

7-میزان دیه

 

8-تغییر دیه بر حسب زمان و مکان

 

9-تغییر دیه بر حسب جنسیت

 

10-دیه ی اعضا

 

11-دیه ی منافع

 

12-توابع

 

13-مهلت پرداخت دیه

 

14-چرا باید خون بهای یک انسان نصف خون بهای انسان دیگر باشد؟

 

دانلود پایان نامه دیه